Taxeren

Taxatie van Horloges, juwelen, goud- en zilverwerken

Een taxatierapport kunt u nodig hebben indien u een verzekering wilt afsluiten, als u successie-aangifte moet doen of als sieraden verkocht of verdeeld moeten worden

Al sinds 1978 is de heer C.P. Heintzberger beëdigd als makelaar-taxateur van juwelen, goud- en zilverwerken en gecertificeerd volgens de Europese norm EN45013 onder nr. R018467. Als lid van de Federatie Taxateurs, Makelaars en Veilinghouders in roerende zaken (Federatie TMV) en lid van de Orde van beëdigd Taxateurs is de kwaliteit van de taxatie-werkzaamheden op het hoogste niveau gegarandeerd.

De wereld van gouden en zilveren (kunst) voorwerpen is voortdurend in beweging en de register taxateur volgt daarom alle ontwikkelingen op dit vakgebied nauwlettend.

De wet en verzekeringsmaatschappijen kennen diverse waardebepalingen, zoals: nieuwwaarde, vervangingswaarde, dagwaarde, successiewaarde, veilingwaarde, verkoopwaarde en executiewaarde.
Afhankelijk van de persoonlijke omstandigheden van de cliënten weet onze taxateur welke waardebepaling voor u relevant is.

Taxaties worden na afspraak verricht bij u thuis.
Wij verzorgen voor U een compleet en uitgebreid taxatierapport,
voorzien van foto’s.

Heldere, vaste tarieven:

eerste uur (minimumtarief): € 210,-
voor elk volgende kwartier €  52,50

Bovengenoemde prijzen zijn incl. reiskosten en BTW

Voor nadere informatie of een afspraak:

telefoon: 030-2292953
mobiel: 06-15416257
email: cp@heintzberger.nl